Rob Tol Netwerker van het Jaar 2007

 

Persbericht

 

Capelle a/d IJssel,  9 november 2007. Als local hero op de thema-avond 9 mei jl. over netwerken bij THEMATER in Capelle a/d IJssel heeft Rob Tol landelijke bekendheid gekregen als netwerker.  Hij werd met vijf kandidaten genomineerd voor Netwerker van het jaar 2007.
De prijsuitreiking door NetworKING Charles Ruffolo was op landgoed De Horst te Driebergen na zijn presentatie en moderatie door Harry Starren van De Baak. Het is een initiatief van Meesters in Netwerken, dat voor de eerste keer werd gehouden.

Als onderdeel van de challenge heeft Rob Tol zich ingezet voor AMREF Flying Doctors, met als start hun 50-jarig jubileum op 3 november jl. in de RAI te Amsterdam. Hij schrijft momenteel een pragmatisch boekje met een netwerktekst dat begin 2008 uitkomt. Hierover wil hij workshops gaan geven aan bedrijven en het onderwijs.

Verbindingen tussen mensen
Rob Tol legt met zijn kennis en jarenlange ervaring bij ABB en Siemens, de noodzakelijke verbindingen tussen mensen. Zodat communicatie als twee-richtingsverkeer gaat stromen binnen organisaties, tussen medewerkers onderling en tussen hun doelgroepen.¬†Zijn bureau TOLMC is een onafhankelijk marketing en communicatieadviesbureau. Actief op het gebied van ge√Įntegreerde communicatie. Met name: Marketing, Interne- en Externe Communicatie voor zakelijke markten.

----------------------------------------------------EINDE PERSBERICHT----------------------------------------------------------

Noot voor de redactie
Voor meer informatie:
Rob Tol          
TOL Marketing & Communicatie Advies
Monteverdistraat 75  2901  KE Capelle a/d IJssel
Tel: 010-20 25225   
Fax: 010-20 25314   
GSM: 06 51361093   
E-mail:  info@tolmc.nl
Site:  www.tolmc.nl

www.MeestersinNetwerken.nl

Marketingman Rob Tol :
Netwerker van het jaar.
Foto:  Petra Stranger

 

Index