Boekje "Met Hart & Ziel"

Emotie in zakelijke Marketing & Communicatie

Soms krijg ik de vraag: "Heb je iets op papier over wat je ons kunt bieden in de marketing en communicatie?". Vaak geef ik direct een korte toelichting of ik zeg:
"Klik maar eens op mijn site". Na die drukke enerverende periode dat je een eigen zaak start, kwam het moment dat ik dacht: "Waarom die twee dingen niet combineren?".
Met mijn kennis en ervaring bij de productie van magazines en brochures moet dat toch lukken. Aan de slag dus. Met dingen die mij boeien en alle ervaring, cursussen, vakbroeders en de boeken uit mijn boekenkast. En met de statements en gedichten van mannen en vrouwen die ik bewonder. Geholpen door aardige mensen. Ik hoop dat het een boekje is geworden waar men van zegt: "Dat herken ik, dat is interessant en leuk om er eens met elkaar over te discussiëren! "

Het boekje gaat over emotie. Emotie die een rol speelt in ieders leven. Maar emotie speelt ook een grote rol in de zakelijke marketing communicatie. Ik wil graag inspireren en ik streef ernaar zoveel mogelijk hartverwarmend en zielsgelukkig te leven. Vandaar de titel. Ik wens het je ook toe.

De samenvatting geeft een indruk van de inhoud.

Tol mc

Bestellen

Euro 8,50 excl. BTW
en verzendkosten