Boekje "Geven & Gunnen"

Netwerken in zakelijke markten

Netwerken begint in zakelijke markten ook met geven, om uiteindelijk eens te nemen of beter gezegd te ontvangen. Iemand gunt en geeft jou iets. De wisselwerking hiertussen is de basis van netwerken.
Netwerken is altijd tweerichtingsverkeer en heeft ook te maken met afspraken nakomen, mensen terugbellen en bereid zijn tot hulp. Uit onderzoek is gebleken dat succesvolle managers bij hun netwerk er voor gezorgd hebben dat zij altijd meer voor anderen hebben betekend dan omgekeerd.
Netwerken gaat niet alleen om het kennen van mensen, maar vooral om te weten welke kennis ze bij zich hebben en in welke netwerken zij zich bevinden. Het is belangrijker wie jou kent en positief is over jou, dan wie jij kent. Mensen dienen het gevoel te hebben dat ze deel uitmaken van die speciale cirkel om je heen.

Mijn kennis en ervaring over netwerken heb ik ter gelegenheid van het winnen van de Challenge "Netwerker van het jaar 2007" gebundeld in een boekje. Tevens geef ik hier presentaties* over met als onderdeel een netwerktest. Op een inspirerende manier worden deelnemers hierin meegenomen naar de kern waar het om draait: "Geven en Gunnen".

Bestellen via Managementboek

* kosten presentatie, workshop, masterclass en training: op aanvraag

Tol mc

Bestellen

Euro 12,50 excl. BTW
en verzendkosten